Firma SC MINERALIEN COMPANY a fost infiintata in anul 2004, avand ca obiect de activitate importul si comercializarea sub forma en-gros si en-detail a mineralelor pretioase si semipretioase si a bijuteriilor semipretioase pe montura de argint si piatra. Bijuteriile noastre au o deosebita calitate la finisajul exterior acordand o mare atentie detaliilor si culoriilor. tara de origine: Brazilia. Comercializam de asemnea si piese deosebit de mari: geode de la 20 cm pana la 2.20 m, avand un efect vizual deosebit si dand un aspect de invidiat biroului sau locuintei dumneavoastra, prin forma variata de culoare, inaltime si latime.

Romanii au cautat coliere din diamante la standul sotilor Mihaela si Costel Covaci

Romanii au cautat si achizitionat coliere din diamante la standul familie Covaci din Baia Mare, in cadrul Targului de cristale si bijuterii din cristale de la Muzeul National de Geologie.

Sotii Mihaela si Costel Covaci de la SC MINERALIEN-COMPANY SRL import-export, vor fi prezenti din nou la editia targului de cristale si bijuterii din cristale organizata de Florii la Muzeul National de Geoologie. La ultima editie cei doi au expus bijuterii inedite. Romanii cauta in special ametist si citrin in afacere sunt implicati si copii nostri Adelea Covaci si Mandache Covaci si nepotii Dan Silaghi si Dan Alexandru. Importam marfa fdin Brazilia si din India si aducem pietre romanesti din Baia Mare. Facem incuietori la coliere, pe loc. Insiratul plus incuietoarea coasta 10 lei. Cel mai bine la utima editie sau dat flurinele, ametistul, piatra lunii si granatul fatetat, ne-a spus Mihaela Covaci. Cu ce au venit inedit la ultima editie? Cu diamante, alexandrite, morganit, beriliu, si ametrin. Romanii au cautat coliere din diamante, care au costat intre 500/1500 E. Sau dat bine atat colierele mici, la 500 E cat si cele mari, la 1500 E. Laboratorul de mineralogie din cadrul institutului geologic al Romaniei a facut inainte verificari cu privire la autenticitatea diamantelor. Asa ca nu ratati nici aceasta editie de Florii, care se anunta a fi spectaculoasa!

Mirellle Astrid POPS - e stiri.ro